Підсумки І (районного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») - 2019

Впродовж 15 - 16 травня 2019 року комунальним закладом «Нововронцовський РЦДТ» було організовано та проведено І (районний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») на базі КЗ «Дитячий оздоровчий табір ім.. І. Бережного»

У Грі взяли участь 10 команд із 14 загальноосвітніх закладів району:

- «Бойовий гопак», Біляївський НВК І-ІІІ ст.;

- «Таврійський дозор», Дудчанське ЗОСШП І-ІІІ ст.;

- «Золотянські козаки», Золотобалківська ЗОШ І-ІІІ ст.;

- «Стріла», Любимівська ЗОШ І-ІІІ ст.;

- «Соколи», Нововоронцовська ЗОШ І-ІІІ ст. №1;

- «Січові стрільці», Нововоронцовська ЗОШ І-ІІІ ст. №2;

- «Золота булава», Новоолександрівська ЗОШ-д/з І-ІІІ ст.;

- «І в Осокорівці будуть яблуні цвісти…!», Осокорівська ЗОШ І-ІІІ ст.;

- «Сокіл», Хрещенівська ЗОШ І-ІІІ ст.,

Та одна команда взяла участь поза конкурсом:

- «Козацька воля» Нововоскресенської ЗОШ І-ІІІ ст..

Гра проходила в умовах, наближених до польових на території комунального закладу «Дитячий оздоровчий табір ім.. І. Бережного» с. Новоолександрівка Нововоронцовського району.

Протягом двох днів рої виборювали право на перемогу у численних конкурсах та змаганнях за програмою Гри. Учнівська молодь району виявила високий рівень знань та вмінь з початкової військової та фізичної підготовки. Суддівська колегія Гри особливо відзначила стройову підготовку роїв у конкурсі «Впоряд». Учасники Гри з успіхом упоралися з творчими завданнями конкурсів «У колі друзів», «Добре діло». Джури продемонстрували високий рівень знань з військової історії України (конкурс «Відун», «Чумацький шлях») та вмінь з надання першої медичної допомоги (конкурс «Рятівник»). Напруженими були змагання зі стрільби з пневматичної рушниці (конкурс «Влучний стрілець») та спортивно-туристського багатоборства («Смуга перешкод», «Штурм», «Перетягування канату »). На другий день для команд був проведений майстер клас з гасіння умовної пожежі та одягання бойового одягу пожежного працівниками ІІІ державного пожежно-рятувального посту ГУДСНС України у Херсонській області. Поза конкурсною програмою з учасниками Гри було проведено конкурс «Одягання бойового одягу пожежного».

До організації та суддівства Гри були залучені: Непомнящий М.М. – директор Нововоронцовського спортивно-технічного клубу ТСО України, Горбенко О.С. – начальник ІІІ державного пожежно-рятувального посту ГУДСНС України у Херсонській області, Лівшенко Віктор Анатолійович – старшина, Начальник відділення зв’язку Нововоронцовсько - Високопільського об’єднаного районного військового комісаріату, Мєлєнтьєва Віра Василівна - в.о. директора НКП «Нововоронцовський центр медико-санітарної допомоги»,

Ленський Володимир Вікторович – головний спеціаліст відділу ЖКГ містобудування та архітектури і надзвичайних ситуацій.

Переможці змагань були нагородженні грамотами відділу освіти, молоді та спорту Нововоронцовської РДА:

- І місце - рій «Золота булава» Новоолександрівської ЗОШ-д/з І-ІІІ ст.;

- ІІ місце - рій «Стріла» Любимівської ЗОШ І-ІІІ ст.;

- ІІІ місце - рій «І в Осокорівці будуть яблуні цвісти…!» Осокорівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Кiлькiсть переглядiв: 456

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.