Про підсумки районного етапу обласної виставки серед учнівської молоді з декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край» у 2018 році»

З метою підведення підсумків роботи гуртків декоративно-ужиткового мистецтва шкіл, позашкільних навчальних закладів області, художньо-естетичного виховання учнівської молоді, формування в неї поваги до національної культурної спадщини та якісної підготовки до участі у Всеукраїнській виставці з декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край» на базі Комунального закладу «Нововоронцовський районний центр дитячої творчості» було організовано та проведено виставку з декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край».

На розгляд журі було представлено 62 експонати із 8 загальноосвітніх закладів району та КЗ «Нововоронцовського РЦДТ». Роботи були представлені у таких розділах: художнє різьблення по дереву, художні вироби з деревини, витинання, в’язання гачком, народна лялька, декоративний розпис, народний живопис, паперова пластика та оригамі, композиції з природних матеріалів рослинного та тваринного походження, інші техніки виконання. Серед інших технік виконання учні та вихованці демонстрували свої уміння поєднувати різні матеріалами та техніки (декупаж, робота з фетром та фоаміраном, робота із холодним фарфором, робота з мішковиною, пап'є-маше тощо). У молодшій віковій категорії заявлено 21 робота, у середній віковій категорії – 24 роботи, у старшій віковій категорії – 17. Найкращі експонати представлятимуть наш район на обласній виставці.

Кiлькiсть переглядiв: 191

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.